Tietoa

Meidän tiimi

  • Juha

    Co-Creator

  • Vilma

    Co-Creator

  • Elina

    Mysteerikko

Usein kysyttyä pakohuoneesta

Pakohuone on elämyspeli, jossa pelaajat yrittävät ratkaista huoneen arvoituksia, avata lukot ja paeta huoneesta 60 minuutin kuluessa. Huoneessa on etsittävä kadonneita esineitä, pohdittava vastauksia annettuihin ongelmanratkaisutehtäviin.
Pakohuoneen ovea ei milloinkaan lukita todellisuudessa ja huoneesta on aina mahdollista poistua. Tilamme ovat palotarkastetut pelaajien turvallisuuden varmistaaksemme.
Itse pakopeli kestää maksimissaan 60 minuuttia. Mitä nopeammin arvoituksia ratkeavat, sitä nopeammin peli loppuu. Paikalle on hyvä saapua 10 min ennen pelin alkua.
Tiloissamme pyöritetään kerrallaan vain yhtä pakopeliä. Näin ollen huoneessa on vain oma tiimisi ja Polar Escapen tiloissa lisäksenne vain peliä pyörittävä mysteerikko.
Huoneeseen ei tarvitse viedä mukanaan mitään. Sen sijaan kaikkea huoneesta löytyvää kannattaa tutkia tarkasti.
Pakohuone sopii lähes kaiken ikäisille pelaajille, mutta alle 15-vuotiailla pitää olla vähintään yksi aikuinen pelaaja mukana.

Usein kysyttyä JemmaJahdista

Kävellen tai pyöräillen kuljettava suunnistus, jossa etenet mobiililaitetta hyödyntäen.
Aloituspulman ratkaisun jälkeen avautuu uusi pulma ja näin Jahdissa pääsee eteenpäin. Välillä ratkaisusta avautuu suora ohje Jemmalle löytämiseen, joskus myös Jemman löytyminen on osa ratkaisua.
Kyllä! Mahdolliset koronarajoitukset huomioon ottaen JemmaJahti sopii mainiosti pelattavaksi ryhmässä kesken. Hauskimmillaan JemmaJahti on 2-6 hengen ryhmässä, mutta minkä tahansa kokoinen porukka voi osallistua Jahtiin.
JemmaJahti voi kestää lyhyimmillään alle tunnin tai toiveiden mukaan jopa useita tunteja.
Kyllä, järjestämme mieluusti JemmaJahdin tilauksesta! Voitte ottaa yhteyttä info@polarescape.fi tai 044 911 0577 niin puhumme lisää